top of page

BILGLASS

Riis bilglass Tvedestrand
Vi er medlem av Riis Bilglass og vi utfører fagmessig reparasjon og skifte av frontruter, vinduer og panoramatak på alle typer biler. Ved bilglass-skade ordner vi alt med skademelding og forsikringsoppgjør! 

På dagens moderne biler er frontruta som oftest limt fast til karosseriet. Ruta skjæres da løs ved hjelp av spesialverktøy, og ny rute limes ved hjelp av elastisk spesial-lim som tåler de belastninger som oppstår ved vridninger i karosseriet og store temperatursvingninger. Vårt personell er spesialutdannet for dette arbeidet, og kan forsikre om at en ertatningsrute fra oss vil ha minst like gode egenskaper som bilens originale frontrute. Alle bilglass til personbil leveres etter bilfabrikantenes spesifikasjoner til konkurranse dyktige priser!

Bilglass Tvedestrand

Har du fått steinsprutskade eller trenger skifte av vindusrute?

Vi reparerer steinsprut og småskader raskt og effektivt!

Ring oss i dag på telefon: 37 19 68 00

Steinsprutskade

Som oftest kan skader fra steinsprut repareres uten å måtte skifte frontruta, og ruta får gjenoppbygd sin opprinnelige styrke. Reparasjon er kostnadsfritt så lenge du har kasko eller delkasko. Vi tar oss av alt papirarbeidet relatert til skaden og forsikringskravet. Husk det kan være farlig å kjøre med skadet frontrute. Selv små steinsprutskader kan utvikle seg til større sprekker.

Skifte av frontrute

Vi vil alltid prøve å reparere en skadet frontrute men når frontruten er slitt eller det har oppstått sprekker, må denne byttes. Slitte ruter med dårlig glasskvalitet kan også være trafikkfarlige. Et skifte av bilglass vil vanligvis medføre en egenandel på mellom kr. 1500 og 2000 avhengig av forsikringsselskap og forsikringstype.

Vi tar oss av alt papirarbeidet relatert til skaden og forsikringskravet.  

Skifte av vinduer/panoramatak

Det er som regel først når det har oppstått en skade på vinduet at dette må skiftes.
Vi erstatter bilglasset med samme eller bedre kvalitet som det opprinnelige.

bottom of page